Azerbajdzsáni duó nyerte

56. Eurovíziós Dalfesztivál: Wolf Kati a 22. lett!

Azerbajdzsáni duó, Ell és Niki nyerte az 56. Eurovíziós Dalfesztivált, amelyet szombaton este rendeztek a németországi Düsseldorfban. A két fiatal énekes a Running Scared című dallal végzett az első helyen.

2011.05.15 08:42MTI

A Magyarországot képviselő Wolf Kati Szerelem, miért múlsz? (What about My Dreams) című dalával a szakmai zsűrik szavazatainak összeszámlálása alapján a 22. helyen állt.

A szakmai zsűrik és a közönség szavazatai alapján született előzetes végeredményt vasárnap kora hajnalban hozták nyilvánosságra.

Az 56. eurovíziós dalfesztivált az észak-rajna-vesztfáliai főváros stadionjában, az Esprit Arenában rendezték.

A versenyen 43 ország vett rész, közülük - a két elődöntő után - 25 ország versenyzői vehettek részt a döntőben, amelyet becslések szerint csaknem 60 európai és tengerentúli országból több mint 120 millió televíziós néző követte figyelemmel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.