Elutazása előtt csak alvásra vágyott a sztár

Videóval! - Az egész világ Wolf Kati győzelmére vár Düsseldorfban!

Még egy hét van hátra az Eurovíziós Dalfesztivál idei döntőjéig, de a legtöbb fogadóirodában Wolf Kati igen gyakran hangzik el: mindenképp dobogósnak jósolják a rajongók.

2011.05.03 14:29ma.hu

Számos magyarázatot lehetne találni rá, mi fogja meg az embereket, amikor Wolf Kati énekel, de nemcsak mi vagyunk elfogultak vele szemben, a nemzetközi visszhangok is minden kétséget kizáróan pozitívak.

Katit a Düsseldorfban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon a legtöbb helyen dobogósra tippelik, sőt, egyesek szerint a győzelemre is esélyes lehet.

"Nagyon várom Düsseldorfot, és azt remélem, hogy alvásra is lesz egy kis időm" - vallotta be pironkodva Kati egy nappal az elutazása előtt, ami nem csoda, hisz itthon annyit kellett próbálnia az elmúlt hetekben, hogy szinte nem is jutott ideje a pihenésre.

Ráadásul amikor hazament, kisgyerekes anyukaként még a szabadidejében sem álmodozhatott a kikapcsolódásról, nevetve mondta azt is, hogy Düsseldorfban legalább az éjszakái az alvásról fognak majd szólni.

A színpadi produkció kidolgozásában Várkonyi Attila, vagy ahogy jobban ismerjük, DJ Dominique van a segítségére, másfél hónapja dolgoznak közösen azon, hogy minden tökéletes legyen a nagy megmérettetésen. Bár ő is hallott a fogadóirodákban látható nagy sikerről, óvatosabban áll a kérdéshez, első körben arra koncentrálnak, hogy Kati bejusson a döntőbe, utána lehet álmodozni a helyezésekről.

És hogy hogyan fogadták a rajongók a már lezajlott és a világhálóra felkerült első kamerapróbát? Volt olyan szurkoló, aki egyenesen Celine Dionhoz hasonlította Katit mind külsőre, mind hangban, de nem ritka az sem, hogy olyan nemzetek képviselői borítékolták a "tutibiztos" győzelmet, akiknek szintén lesz saját nemzeti képviselőjük a fesztiválon.

Hát kell ennél nagyobb biztatás?

Még több hír Wolf Katiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.