Táp Színház: legsokkolóbb, legrosszabb Varieté

Sokkoló: Minden Rossz Varieté ma a Szikrában!

Hosszú idő után ismét Minden Rossz Varietére készül a Táp Színház. Január 14-én pénteken 20.00 órakor a SZIKRA cool-tour-house színháztermében látható a legfrissebb, legsokkolóbb, legrosszabb Varieté.

2011.01.14 11:30ma.hu

TÁP
Minden Rossz Varieté
SOKKOLÓ lesz!!!


Fellépnek többek között:

Paizs Miki
Vécsi Tibi
Fekete Ádám
Ezüsthigany Sónyi Mariann
Tabeira Iván
Gera Marina
Gergely Tika
Orbók Áron
Szőke Gergő
Sütő András
Bánki Gergő
Dombi Kati
Czutor Zoli
Andrássy Máté
Kiss Dia
Szilágyi Kata
Herczeg Tamás
Molnár Péter
Janklovics Peti
Ruszina Szabolcs
Horányi András
Farkas Kati
Gádor Zsófi


Rendező: Vajdai Vilmos

Helyszín: SZIKRA cool•tour•house
1066 Budapest, Teréz krt. 62. 

"A TÁP Színház társulatát a rossz színház iránti szenvedélyes elkötelezettség tartja össze. Túl sok jó színház van a világon. Túl sok jó színész, túl sok jó rendező. Túl sok jó darab, túl sok jó előadás. Ki nem unja már a remek világítást, díszletet, jelmezeket? Kit nem altatnak el a zseniális kísérőzenék? A rossz színház ritka kincs, egyre ritkább. Meg kell becsülnünk ezt a kincset. Ápolnunk, TÁPlálnunk kell a rossz színház ősi hagyományát, meg kell őriznünk a következő generációk számára."

A TÁP Színház 2005 novemberében indította el a TÁP VARIETÉ, Színház és Performance elnevezésű előadássorozatát Minden Rossz Varieté címmel. Az előadások a méltatlanul elfeledett századfordulós varieték világát idézik.

A 25-30 ismert vagy kevésbé ismert színészt felvonultató varieté állandó telt házak előtt kelti életre (a legkülönbözőbb helyszíneken) a méltatlanul elfeledett műfajt, amelyben egyszerre jelenik meg a magas művészet és az alternatív kultúra.

Forrás: TÁP Színház

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.