Cél: megadni a nézőinek a motivációt!

Újévi érdekességek a Magyar Színházban

Legyen a színházba járás az újévi fogadalmaink egyike! Minden terv, álom csak annyit ér, amennyi megvalósul belőle. A Magyar Színház így szeretné: megadni a nézőinek a motivációt.

2011.01.10 07:00ma.hu

Azok, akik összeírják és megosztják a Magyar Színház Facebook üzenő falán január 15-ig az újévi fogadalmaikat, és színházzal kapcsolatos ígéret is szerepel a teendők, feladatok között, a színház ajándékcsomagját automatikusan megkapják.

A jelentkezők közül pedig 5 szerencsés nyertes színházjeggyel is gazdagodhat a 2011-es évben.

Színház a szalagon

"Élő színháztörténet archiv filmeken"

Emellett idén is folytatódik a Magyar Színház tavaly év végén indított új programja, melynek keretében színház- és filmtörténeti kuriózumokat láthatnak az érdeklődők havonta egy alkalommal a Sinkovits Imre Színpadon.

A filmprogramot követő beszélgetéseket Kurutz Márton, a Magyar Nemzeti Filmarchívum kutató-restaurátora vezeti. Közreműködnek a Magyar Színház művészei.

A Filmklub januári programja:

2011. január 28-án, pénteken, délután 4 órakor: Ez történt Budapesten (1944 R: Hamza D. Ákos)

A kor nagy közönségsikert aratott vígjátéka

Szereplők: Muráti Lili, Hajmássy Miklós, Rajnay Gábor, Ladomerszky Margit, Kiss Manyi, Makláry Zoltán, Daniss Jenő, Gonda György, Pártos Gusztáv, Hertelendy Hanna, Nagyajtay György, Dolecskó Béla,Salamon Csöpi, Hlatky Edit

Dr. Szikszay Erzsébet ügyvédnő lehetetlen helyzetbe kerül. Ügyfele érdekében kénytelen egy teljesen idegen férfi feleségének a szerepét eljátszani, s az alakítást a férfi lakásában is folytatni...

A helyzetet csak bonyolítja, amikor kiderül, hogy a férfi az ellenfél ügyvédje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.