Brummog a Bábszínház

Hajnali csillag peremén - mackóélet és mackóálom premier

A Budapest Bábszínház következő bemutatója, a Hajnali csillag peremén-mackóélet és mackóálom, kortárs magyar költők verseiből készül. Premier: december 28., 16 óra.

2010.12.23 08:30ma.hu

A Budapest Bábszínházban kortárs gyerekversekből készítenek előadást. A címet Kovács András Ferenctől kölcsönözték: Hajnali csillag peremén - mackóélet és mackóálom egy részben.

Mackóélet, mert mackók játsszák majd, mackóknak és gyerekeknek.

A költők: Erdős Virág, Kovács András Ferenc, Kiss Ottó, Ranschburg Jenő, Szabó T. Anna, Kiss Judit Ágnes, Tóth Krisztina, Parti Nagy Lajos, Kukorelly Endre, Oravecz Imre, Havasi Attila, Kántor Péter, Varró Dániel, Mesterházi Mónika.

Tengely Gábor rendezésében Kovács Judit, Ellinger Edina és Bercsényi Péter játszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.