Történelemről játékosan: tarol az elnök könyve!

Imádják a gyerekek Obama elnökmeséit!

A Vakmerő remények című könyvének sikerét talán nem múlja felül, de Barack Obama amerikai elnök gyerekeknek szóló könyve így is kelendő, a megjelenés óta eltelt öt nap alatt 50 ezer példány fogyott belőle.

2010.11.24 15:16MTI

A Random House kiadó gyerekrészlegének keddi tájékoztatása szerint az Of Thee I Sing - A letter to my daughters (Rólad énekelek - Egy levél a lányaimnak) című kötet a kiadó történetének legjobb kezdeti eladásait produkáló gyerekképeskönyve.

Barack Obama még elnöksége előtt írta a könyvet, amely az amerikai történelem jelentős figuráiról - így George Washington elnökről vagy éppen az első fekete bőrű baseballjátékosról, Jackie Robinsonról - szól.

A november 16-án megjelent könyv bevételeit az elnök jótékony célokra fordítja, a pénzből fogyatékkal élők és elesett katonák gyermekeit támogatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.