Majd másfél millió - két mondatért

Hétezer dollárért adta el Obama személyes levelét egy amerikai nő

Hétezer dollárért (1,36 millió forintért) adta el Barack Obama amerikai elnök személyesen neki írt levelét egy amerikai nő.

2010.11.02 22:34MTI

A 28 éves michigani nő két gyermek anyja, 2007 óta munkanélküli, és bőrrákban szenved: az elnöknek írt levelére, amelyben részletezi családjának kilátástalan helyzetét, januárban kétmondatos, kézzel írt választ kapott, melyben Obama azzal biztatja, hogy "a dolgok jobbra fordulnak majd".

A levél.


Jennifer Cline elmondása szerint azért adta el az emléket, mert férjével házat akarnak vásárolni, és családja többet ér, mint egy darab papír. A férj, Jason Cline a The Detroit Newsnak elmondta, felesége továbbra is Obamát támogatja.

A gyűjtő azt reméli, hogy 18 ezer dollárért (3,49 millió forintért) adhat túl az elnöki levélen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.