A híres képregény sorozat újabb kötettel bővül!

Scott Pilgrim újra támad

NYÁR VAN, de nincs idő a pihenésre! Scott Pilgrim és Ramona Flowers kapcsolata egyenesbe jön, legalábbis úgy tűnik, minden rendben van...

2010.11.21 09:08ma.hu

A munkakényszer, az albérlet fenntartása és a folyamatosan támadó gonosz exek viszont pillanatok alatt kifilézik a nyugalom napjait. Üdvözlünk újra Scott Pilgrim világában, ahol most még több akcióval, feszültséggel, dupla katanával nyomuló fél-nindzsa csajjal és rockzenén hízó szerelemmel találkozhat az olvasó... és mindez még szinte semmi.

Scott Pilgrim kivételes átlagélete nem csupán a rajongóknak ér meg egy misét, de simán bevállalhatják azok is, akik eddig a képregénnyel csupán a kirakatok mögött találkoztak.

A kötetek megrendelhetők egyenest a Nyitott Könyvműhely oldaláról is - kattintson!


A szerzőről

Bryan Lee O'Malley

Kanadai képregényrajzoló. Először a Lost at Sea című képregényével jelentkezett, majd ezt követte a 2004-ben útjára indított Scott Pilgrim-sorozat.

A képregényekből készült film Michael Cera főszereplésével 2010 augusztusában kerül a mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.