K.Dick örülhet?

Az emlékmás remake-jében Colin Farrell nem menne el a Marsra

Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba léphet Colin Farrell: húsz évvel a Total Recall - Az emlékmás című sikerfilm bemutatása után az ír színészt felkérték a sci-fi dráma remake-jének főszerepére.

2010.11.18 09:35MTI

A Variety című amerikai magazin szerint Farrell a Sony Fimstúdióval tárgyal a részletekről. A jelöltek listáján korábban Michael Fassbender (Becstelen Brigantyk) német és Tom Hardy (Eredet) angol színész is szerepelt.

Len Wiseman rendező tavaszra tervezi a forgatási munkák kezdetét.


Az eredeti, 1990-ben bemutatott filmben az Arnold Schwarzenegger által játszott főszereplő 2084-ben egy az emlékeit összekuszáló beavatkozás után a Marsra utazik, ahol gonosz erőkkel szemben kell felvennie a harcot.

A látványos film Paul Verhoeven holland rendező elképzelései, és Philip K. Dick sci-fi író eredeti novellája alapján készült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.