Lemezbemutató lesz november 6-án

Copy Con a PeCsában

Októberben jelent meg napjaink egyik legerőteljesebb fiatal magyar rapper-ragga-énekes-zeneszerzőjének, Copy Connak harmadik lemeze, melynek címe Irónia. Lemezbemutató: november 6-án a Petőfi Csarnokban.

2010.11.03 07:00ma.hu

Copy Con különleges, karcos hangja a jamaikai jellegzetes ritmusbeszéd, a ragga stílusában szólal meg az előadó saját dalaiban.

Ezeket erőteljes ritmikus környezet és hiteles, markáns szövegek jellemzik, amelyek sokszor ragadják meg a fiatalok aktuális szociális problémáit leplezetlen szókimondással, jellegzetes humorral és lendülettel.

A koncertet a frontember saját önálló, akusztikus hangszereken játszó zenekara, a Freedom Fighterz kíséri élőzenével. A Petőfi Csarnokban sorra kerülő novemberi lemezbemutató több szempontból is különlegesnek ígérkezik.

A produkció vendégei között Copy Con régi zenésztársai, a Maszkura zenekar tagjai is fellépnek, akik a Tücsökrajjal közösen alapozzák meg a hangulatot.

Őket követi Copy Con és a Freedom Fighterz közel két órás koncertje, melynek keretében a teljes lemezanyag elhangzik, illetve Copy Con hip-hop formációja, a Flegma Dog$ is fellép.

Ezen felül a Freedom Fighterz ezúttal különleges vendéggel bővül: DJ-ként és samplereken közreműködik Lepés Gábor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.