Kell a feltöltődés

Palya Bea: Fotelos koncert majd Mexikó

Fotelos koncertet ad szerdán a Művészetek Palotájában (Müpa) Palya Bea; az énekesnő ezzel egy időre elbúcsúzik a közönségtől, mert négy hónapra Mexikóba utazik feltöltődni.

2010.10.23 10:17MTI

"Mindig valahogy úgy teszem le decemberben az évet, hogy jövőre majd kevesebbet dolgozom, aztán általában még több lesz belőle. Az idei év valóban nagyon sűrű volt, sok projekttel" - mondta az énekesnő az MTI-nek.

Palya Bea idén tavasszal új lemezzel jött ki Én leszek a játékszered címmel, rengeteget koncertezett, nyáron Kapolcson tíz napon át ő volt a Művészetek Hölgye, énekelt egy Eötvös Péter-darabban is a Millenáris Teátrumban a Budapesti Őszi Fesztiválon.

"Évek óta Mexikóba utazom feltöltődni, most a kint tartózkodás hosszabb lesz, terveim szerint négy hónapos. Számomra az elutazás ténye önmagában segít regenerálódni egy hiperaktív életmódból. Meg persze Mexikóban ott van az óceán és Zipolite, a falu, ahová visszajárok, amely nagyon intenzív hely, tele energiával. Ott él az a jógatanár is, akinél most részt veszek majd egy tanfolyamon" - sorolta Palya Bea.

Elmondta, hogy új lemez tervezésével a következő hónapokban nem akar foglalkozni, viszont Mexikóban sokat fog írni. Mint fogalmazott, az írás a zene mellett egy újabb "izgató csatorna" számára. Talán jövő tavasszal egy könyv is születhet "gondolati érését" tükröző személyes esszéiből. Koncertezni persze 2011-ben is fog, három turné máris körvonalazódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.