"Én leszek a játékszered"

Új lemezzel jelentkezik Palya Bea

A Táncdalfesztiválok korszakának legismertebb dalai csendülnek fel Palya Bea saját stílusában "Én leszek a játékszered" című új CD-jén!

2010.02.19 12:52ma.hu

„A hangzás legtöbbször népzenei világokat idéz, de sok más zenei hatás is ért minket, ez is hallható az anyagon. Olyan régi dalok szerepelnek az Én leszek a játékszered c. új albumon, mint például az Add már Uram az esõt, a Megáll az idõ, a Késõ bánat, Most már utánam a vízözön, vagy a Nem akarok mindenáron férjhez menni.” – mondta el az „Adieu Les Complexes” és az „Egyszálének”-kel többszörös platinalemezessé vált Fonogram Díjjal is jutalmazott énekesnõ. Az album megjelenése február végére várható!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.