A Zenebeszéd-sorozat újra indul

Kezdődik a koncertszezon a Rádióban

A nyári szünet után augusztus 28-án, szombaton délután kezdődnek el újra a koncertek a Magyar Rádióban.

2010.08.26 18:00MTI

Elsőként a Klasszikus és Jazz sorozatban mutatkozik be Fábry Boglárka vibrafon- és marimba művész az MR 6-os stúdiójában.

Az MR3-Bartók Rádió szervezésében szeptemberben Ábrahám Márta, Bársony Péter, Rohmann Ditta, Nagy Péter, az Egri-Pertis duó, Komlósi Ildikó és sokan mások lépnek fel a Márványteremben.

A tavaly megszokottól eltérően ebben az évadban csütörtök kora esténként jelentkezik a népszerű koncertsorozat. Az egyedi hangulatú, jó akusztikájú teremben az MR3-Bartók Rádió hangfelvételt készít, amelyet a következő hétfőn műsorára tűz.

Újra indul az előző hangversenyévadban megismert, és sokak által megkedvelt Zenebeszéd-sorozat az MR 6-os stúdiójában. Az előadásokon a muzsikusokkal együtt ismert zenetörténészek várják zenés interaktív utazásra a közönséget.

A Fiatal művészek pódiumán szeptemberben Licsák Attila, az MR3-Bartók Rádió 2009. évi Országos Zongoraversenyének II. díjasa játszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.