Szép múlt áll előttünk...

Fenyő Miklós koncert Szinetár Dórával és Novai Gáborral

Augusztus utolsó hétvégéje, Margitsziget. Talán már nem is kellene külön kiemelnünk milyen esemény készülődik. 1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép.

2010.08.11 09:20ma.hu

A visszatérő vendégek már tudják, hogy minden évben valami különleges látvánnyal, díszlettel és show-val várja közönségét Mr. Rock and Roll.

Idén sem lesz ez másképp, egy időutazás részese lesz a közönség. Felidézzük a múltat, a jelent, és talán kicsit a jövőt is.

Erre utal a koncert címe is: „Szép múlt áll előttünk…”.

Ezt az időutazást a nézők csak egyszer élhetik át. Akik ebben Fenyő Miklós segítségére lesznek, a Fenyőgyöngye Zenekar, a Csacska Macska Vokál, a Jampi Angyalok, valamint a két sztárvendég Szinetár Dóra és Novai Gábor.

Természetesen a műsorból nem hiányoznak majd a legismertebb dalok - Csavard fel a szőnyeget, Csókkirály, Hotel Menthol, Limbó Hintó, Napfény a jégen valamint a többi Hungária és Fenyő sláger.

További információ és jegyrendelés: www.fenyo.koncert.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.