Fenyő Iván is ott lesz a koncerten!

Gyerünk a moziba be! Fenyő Miklós koncert a Margitszigeten!

"Gyerünk a moziba be!" hangzik az ismert sláger, ami mostanság Fenyő Miklós életében is nagy mértékben meghatározza, hiszen az elmúlt időben sokat töltött a mozifilm készítés körül.

2009.08.04 19:20ma.hu

A nagy sikerű Made in Hungaria című film forgatását elevenítik fel augusztus 29-én a Margitszigeten. A nézők bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé, miközben természetesen a koncert kihagyhatatlan elemei, a legismertebb Hungaria és Fenyő slágerek is felcsendülnek.

Nem véletlen az sem, hogy az idei koncert sztárvendégei a Made in Hungaria főszereplői: Fenyő Iván, Kiss Tünde és Szabó Kimmel Tamás.

Fenyő Miklós a mai magyar könnyűzenének egyik legkiemelkedőbb alakja. Nevét mindenki korosztálytól függetlenül ismeri, az általa írt számok az ország legismertebb slágereivé nőtték ki magukat.


Az egykori Hungária együttes megalapítója és frontembere a mai napig az egyik legfelkapottabb művész az igényes könnyűzene világában. Koncertjei rendre megtöltenek minden helyszínt, sőt, két immáron hagyományosnak mondható nyárvégi és decemberi koncertjére általában már elővételben elfogynak a jegyek.

A koncerten Miklóst a Fenyő Gyöngye zenekar kíséri, amely fiatal profi muzsikusokból áll, és természetesen a teljes Fenyő-életművet bármikor képesek előadni.

A színpadi show-t a Jampi Angyalok tánccsoport színesíti, akik szintén állandó partnerei Fenyőnek, s természetesen nem maradhat el a Csacska Macska vokál, akik a tökéletesebb hangzást hivatottak szolgálni.

Fenyő Miklós koncert
augusztus 29.,(szombat), 20:00
augusztus 30. (vasárnap), 20:00

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Sztárvendégek: Fenyő Iván Kiss Tünde Szabó Kimmel Tamás

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.