A Hungária frontembere kritikus volt a koncerten

Zséda elvarázsolta Fenyő Miklóst!

Még az eső is elállt, amikor Zséda színpadra lépett a Balaton partján, és az Eszelős szerelemmel elindította a bulit. Fenyő Miklóst alaposan el is kápráztatta a csinos énekesnő, csakúgy, mint Szasza, a Zorall frontembere, aki igazi rock-nótává varázsolta a Ciao, Marinát és a Casino Twistet.

Szexis és pimasz! Képekben Zséda! képgaléria

2009.07.02 15:00rtlbulvar.hu

Szép számmal akadtak, akik kíváncsiak voltak az első MTV Icon-koncertre: még az órákon át szakadó eső sem tudta kedvét szegni a bulizó tömegnek.

Kilenc órára, koncertkezdésre pedig az ég is kitisztult, így az első fellépő, Zséda már száraz időben, teltház előtt léphetett színpadra. Az énekesnő elvarázsolta a Hungária tagjait.

– " Több olyan előadás is volt, amely nagyon tetszett." – árulta el Fenyő Miklós.

– " Ilyen volt Zsédáé, vagy éppen a Zorallé. Furcsa volt ilyen formában hallgatni a dalainkat, de tanulságos is!"

A Hungária egyetlen énekesnője, Dolly is feszülten figyelt a nótákra, főleg azokra, amelyeket ő énekelt egykor.

" Természetesen érdekes volt ezt végighallgatni, hiszen ezekhez a dalokhoz nagyon nehéz hozzányúlni. Ezek a nóták egytől-egyig nagyon ismertek, és úgy jók, ahogy vannak. Nehéz dolga volt a zenekaroknak, de nagyon jó feldolgozások születtek!" – mondta a koncert után Dolly.

A Hungária tagjai közül leginkább Szikora Róbert készült az estére, aki különleges Hungária-öltönyt készíttetett magának: ötvözve a kockásat a pirossal igazi jampi-szerelésben érkezett meg Siófokra.

Szerencsére mindannyian remekül érezték magukat, és az est végeztével sem siettek haza: egy közös koccintásra és fotózásra szívesen maradtak a fellépőkkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.