Folyamatosan jöttek a látványelemek!

Lebegő Zséda, profi koncert az Arénában!

Majdnem telt ház előtt mutatta be 15 éves karrierjének legnagyobb slágereit. A show az utolsó mozdulatig pontosan meg volt tervezve, az énekesnő a magasból érkezett a színpadra a koncert elején és onnantól kezdve folyamatosan jöttek a különböző látványelemek.

2009.05.29 18:45rtlbulvar.hu

Felcsendült a Motel, a Mindhalálig mellettem, a Szeress most, a Fekete Rúzs vagy az És megindul a föld. Zséda ruhái is fontos szerepet játszottak az előadás során: a Náray Tamás által tervezett ruhaköltemények között volt zöld esküvői kompozíció masnis cipővel, aerobik-dresszé átalakuló fodros szoknya, vagy tengerészkalappal kiegészített tütüs ruha.
 
Zséda nyolc ruhát viselt, kiegészítőkként pedig a csak a neki tervezett cipőket vette fel. A show-t magyar előadótól szokatlanul látványos pirotechnikai elemek kísérték, Zséda pedig a műsor közepén 40 méter hosszú röppályán emelkedett a nézők közé – szinte karnyújtásnyi távolságra. 

Voltak vendég-előadók a koncerten: a Bolyki Brothers és Ferenczi György is csatlakozott az énekesnőhöz egy-egy dal erejéig. A 13 tagú tánckar is profin kísérte Zsédát, lenyűgöző akrobatikát is bemutattak többször. 

A koncertet egyébként több kamerával is rögzítették, így nemsokára DVD-n is lehet majd látni.

Vajon Zséda miért nem ilyen életről álmodott?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.