A selyemcipő című spanyol történettel indul

Újra várja nézőit a Gárdonyi Géza Színház

Augusztus végén elkezdődik a munka az egri színházban. De már augusztus 16-tól lehet bérletet váltani az új évadra.

2010.08.15 10:00ma.hu

A selyemcipő című spanyol történettel, Csíky Gergely: Prolik (Ingyenélők) című tragikomédiájával, a stúdiószínpadon Kertész Lilly – Fábri Péter: Látogatók (Kertész Lilly Mindent felfaltak a lángok című önéletírása) című drámájával indul a 2010/2011-es évad.

Ezen kívül Huszka Jenő – Martos Ferenc: Gül baba című daljátékát, W. A. Mozart: Requiem (nozone) című táncjátékát, A mester és Margaritát valamint a Csörgess meg! című mobilrevü folytatását, a Hivatal-Színházat, a gyerekeknek La Fontaine: Állatmesék című mese-táncjátékát és H. C. Andersen – Jevgenyij Svarc: A hókirálynő című mesejátékát tűzi műsorra a társulat. Folytatják a stúdiószínpadon a napi újságcikk alapján bemutatott HírlapSzínházat.

A színház az idén hat-, három és két előadásra szóló bérletkonstrukciókat, négy előadást tartalmazó táncbérletet kínál felnőtt, ifjúsági és gyermek közönségének - változatlan áron, részletfizetési kedvezménnyel.

A Széchenyi utcai szervező irodában augusztus 16-tól ismét várják a nézőket (e-mail: szervezes@gardonyiszinhaz.hu)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.