Készül a sorozat "bibliája"

Újabb Bourne-kaland készül, de Matt Damon nélkül

Újabb epizóddal egészül ki a Universal stúdió nagy sikerű Bourne-sorozata, ám Matt Damon ezúttal úgy tűnik, kimarad a képből - értesült a variety.com.

2010.06.11 09:37MTI

A hollywoodi stúdió Tony Gilroyt bízta meg a The Bourne Legacy (A Bourne örökség) munkacímen futó negyedik rész forgatókönyvének megírásával. A trilógiát is jegyző Gilroy egyúttal azt a feladatot kapta, hogy készítse el a sorozat "bibliáját" is a széria esetleges elágazásainak, továbbfejlesztésének megalapozására.

A Variety csütörtöki online kiadása szerint minden jel arra mutat, hogy a főhőst, Jason Bourne-t alakító Matt Damon nem tér vissza a negyedik részben, mivel korábban bejelentette, hogy csak akkor folytatja, ha a második és harmadik kalandot rendező Paul Greengrass ül ismét a rendezői székbe.

 Márpedig Greengrass világosan leszögezte: bár nyilvánvaló és érthető, hogy a stúdió folytatni akarja a szériát, a harmadik résszel a maga részéről befejezte, és szívesebben dolgozik más filmeken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.