Megmutatják a férfiszerelem formáit...

Matt Damon alig várja az ágyjelenetet Michael Douglas-szel

Meglepő páros - Catherine Zeta Jones sármos férje a Jason Bourne-t megszemélyesítő, kétgyermekes színészt fogja szeretni. Persze csak a filmvásznon...

Matt Damon, párja Lucia és a gyerekek képgaléria

2010.03.16 17:30ma.hu

Meghökkentő szerepben láthatjuk hamarosan a hatvanon jócskán túl járó Michael Douglas-t és a közel negyvenéves Matt Damon-t.

A hatvanas években igen népszerű volt Wladziu Valentino Liberace zongorista, az ő történetét dolgozza fel az új film. 

Wladziu Valentino Liberace

Steven Soderbergh rendezésében készül az alkotás, melyben Douglas a meleg zenészt formálja majd meg.

A zongorista, akit Liberace művésznéven emlegettek, a nyolcvanas évek végén hunyt el, AIDS-ben - sosem tárta a nyilvánosság elé, hogy homoszexuális.

Egy bulvárlap pedzegette ugyan a másságát, de a sztár beperelte őket.

Mióta a film tervben van, Matt Damon és Michael Douglas mindenesetre állandó viccelődéssel várja a forgatást. Catherine Zeta Jones élete párja gatyája felkötését javasolja Damon-nak, valamint, hogy "hegyezze a ceruzáját".

Míg a Jason Bourne- és az Ocean's-filmek sztárja azt üzente vissza az idős színésznek: ne legyen türelmetlen, nem fog csalódni benne. Különbenis, már nem győzi kivárni az ágyjeleneteket.

Michael Douglas iszonyatos állapotban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.