Filmsztárként jó, így rendezni fog

Matt Damon rendezni akar

Filmsztárként mindent elért már Matt Damon, ezért hamarosan rendezni szeretne.

2009.11.08 11:19UIP

Clint Eastwood 39 évesen állt először a kamera mögé, én is pont ennyi vagyok most, tehát nem késtem le semmiről - magyarázza a színész. „Még nem találtam megfelelő forgatókönyvet, de addig is figyelem a rendezőket, akik engem dirigálnak. Szegények, nem is sejtik, hogy kilesem a titkaikat, aztán egy szép napon eleszem előlük a kenyerüket.”

Matt már csak azért is ambicionálja a rendezést, mert gyerekkori jó barátja, Ben Affleck - akivel együtt nyertek Oscart a Good Will Hunting forgatókönyvéért - már csinált egy filmet, méghozzá nagyon jót. Az Affleck által rendezett Hideg nyomon kőkekemény krimi, ami ha nem is utasította maga mögé a nagy nyári szuperprodukciókat, szép sikert aratott a kritikusok körében.

Matt Damon legközelebb a Zöld zóna című akciófilmben látható, amelyet Paul Greengrass (A Bourne-ultimátum) rendezett. Matt egy CIA-ügynököt alakít, aki Irakban tömegpusztító fegyverek után kutat, és meglepődve konstatálja, hogy valamiért épp az övéi akarnak neki keresztbe tenni.

(Green Zone - hazai bemutató: 2010. június)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.