Rémes Disney-moziként végződhet Palin alelnöksége

Matt Damon Palin elnökségével riogat

Matt Damon filmszínész szerint, ha John McCain kerül novemberben az Egyesült Államok elnöki székébe, Sarah Palin republikánus alelnöksége könnyen úgy végződhet, "mint egy rémes Disney-mozi."

2008.09.11 19:13MTI

"A halálozási statisztikák alapján egy a háromhoz az esély rá - ha nem több -, hogy McCain nem éri meg elnöki periódusa végét, és akkor Palin lesz az elnök" - mondta Damon, aki azért érkezett a filmfesztivál lázában égő Torontóba, hogy egy kanadai gyermekjótékonysági szervezet nevében kampányoljon. A színész azért fortyant fel, mert Palin minapi nyilatkozatában "alaszkai hokis anyaként" szólt magáról.
 
"Tisztára, mint egy rémes Disney-mozi. Lehengerli Vlagyimir Putyint, és a hokipályán tanultakat hasznosítja. Ez abszurdum" - fakadt ki Damon, és kijelentette, hogy a közvéleménynek többet kellene tudnia az alelnökjelölt kreacionizmusról és cenzúráról vallott nézeteiről. Az alaszkai kormányzó szóvivője azonban közölte, hogy Barack Obama és az őt támogató hírességek azért gúnyolódnak az alelnökjelöltön, mert sarokba szorította őket: ugyanis Palin már valóban végrehajtott reformokat és változtatásokat, miközben Obama csak beszél róla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.