Vége a nagy amerikai álomnak?

Matt Damon kiábrándult Obamából

Más sztárokkal együtt Barack Obama mellett kampányolt Matt Damon a legutóbbi amerikai elnökválasztás idején, mostanra azonban kiábrándult kedvencéből.

2010.03.07 14:06UIP

Értem én, hogy a politika a kompromisszumok művészete, de Obama túl sokat kockáztat - vélekedik a sztár. Nem tetszik az egészségügyi reform, és az sem, hogy csapatkivonás helyett még több katona megy Irakba. Azt hiszem, sokakkal együtt hiú ábrándokat kergettem, amikor azt gondoltam, hogy a nagy változásokhoz elég a megfelelő vezető. Nem, a nagy változásokat az egyszerű emberek hozzák el, akik elszánták magukat arra, hogy tesznek is értük valamit.

Pont ilyen elszánt egyszerű embert játszik Damon új thrillerjében, a Zöld zónában. Olyan katonát alakít, aki tömegpusztító fegyverek után kutat Irakban, ám lassanként rájön: a fegyverek nem is léteznek, emlegetésük csak ürügy volt a Bush-adminisztráció számára, hogy kirobbantsa a háborút. Vannak egy páran, akik nehezményezik, hogy hősünk kideríti az igazságot...

(Green Zone - hazai bemutató: 2010. június 3.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.