Antiszociális Sir Anthony Hopkins

Hopkins utálja a vendégeket

Az emberek többségét rém unalmasnak találja Sir Anthony Hopkins, ezért kerüli őket, a saját vacsoravendégeit is beleértve.

2010.05.27 19:53UIP

– Nem szeretem, ha társaság jön hozzánk, de a feleségem kedvéért néha kénytelen vagyok beadni a derekamat – meséli a 72 éves színész. – De ha elegem van belőlük, egyszerűen elmegyek aludni. Szintén hatásos módszer, ha előveszem a rajzaimat meg a festményeimet, és elkezdem magyarázni, milyen izgalmasak. Percek alatt elmenekülnek!

Hopkins azt mondja, mogorvasága nem a korral jár, világ életében utálta az unalmas embereket, leginkább saját színészkollégáit. – Egy színésszel csak régi filmekről lehet beszélgetni, ez meg halálosan unalmas téma. Ezért nem járok partikra sem, ott az a rengeteg színész, és mind ugyanazt nyomja. Az antiszociális hajlamom egyébként már kiskoromban kifejlődött. Lehettem vagy hatéves, amikor édesanyám születésnapi partit rendezett számomra. Ahogy az első vendég megérkezett, elbújtam a kertben, és elő sem jöttem addig, míg mindenki el nem húzta a csíkot. Több babazsúrt nem is tartottunk!

Sir Anhony önmagát adja következő filmjében: a Thor című szuperprodukcióban a meglehetősen mogorva Odin főistent alakítja.

(Thor – hazai bemutató: 2011. május 19.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.