Nem bírta a színházi élet monotonitását

Anthony Hopkins: A színház dögunalom!

Anthony Hopkins nem mostanában fog visszatérni a színpadra, elmondta, hogy unalmasnak tartja a színházi munkát.

2010.02.13 11:20Napi Ász Online

A Farkasember sztárja még egy londoni színházban kezdte karrierjét, ahol volt szerencséje a brit színházi világ legelismertebb színészeivel együtt dolgozni. Hopkins azonban nem szeretne újra a deszkákra lépni.

"Unalmas minden este ugyanazt a szerepet eljátszani minden este. Azt hiszem Judy Dench mondta, az a legjobb a színházban, amikor a rendező felhív, és azt mondja, a közönség téged akar. Ilyenkor az ember boldogan lép színpadra, ha jók a kritikák, az is jó, de aztán az ember belegondol, hogy még kilenc hétig ugyanezt kell játszani." Így számolt be a színházi élet monotonitásáról.

"Belekerül az ember egy rutinba, elkéri az öltözője kulcsát, a postáját, majd színpadra lép, és akkor mindig van, akinek megcsörren a mobilja a nézőtéren, hallani lehet kintről a forgalmat. Egyszerűen nincs már kedvem hozzá." - mondja Hopkins.

A Farkasember című filmet, amely egy 1941-es horror újragondolása, tegnap mutatták be az itthoni mozikban. Hopkins a filmbeli farkasember apját alakítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.