A többség egy kis lelki megkönnyebbülésre vágyik

Egyre több felnőtt ír levelet a Jézuskának

Összesen 65 ezer levelet kapott az alsófrank Himmelstadt karácsonyi postafiókja idén - ezek közül nagyon sok a felnőttektől érkezett.

2009.12.24 17:45MTI

Rosemarie Schotte, Bajorország egyetlen karácsonyi postahivatalának vezetője arról panaszkodott, hogy az emberek gyakran összetévesztik őket a csomagküldő szolgálattal. "Azért vagyunk, hogy megválaszoljuk a gyerekek Jézuskának írt leveleit, nem a felnőttek karácsonyi postájáért dolgozunk". Hasonló a helyzet Alsó-Szászországban is.

Wolfgang Dipper a himmelspforteni karácsonyi hivatal vezetője elmondta: gyakran írnak levelet a Jézuskának a negyven év feletti egyedülállóak, nagyon sokszor feladó nélkül. A legtöbben csak egy kis lelki megkönnyebbülésre vágynak, nem is várnak választ. Őket is megpróbálják pár kedves szóval vigasztalni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.