Lenyomta Tarantino-t a Végső állomás 3D!

A Becstelen Brigantyk a második helyre csúszott

Quentin Tarantino legújabb filmje, a Becstelen Brigantyk a második helyre csúszott vissza az észak-amerikai filmes bevételi listán, a vezetést a Végső állomás 3D vette át

2009.08.31 16:00ma.hu

A Végső állomás 3D vette át a vezetést az észak-amerikai filmes bevételi listán - derül ki a vasárnap este nyilvánosságra hozott hollywoodi adatokból.

A horrorfilm 28,3 millió dollárt hozott a mozipénztáraknál. Így a múlt heti első helyezett, Quentin Tarantino legújabb filmje, a Becstelen Brigantyk a második helyre csúszott vissza 20 millió dollárral: a második világháború idején játszódó alkotás észak-amerikai összbevétele elérte két hét alatt a 73,7 millió dollárt.

A friss bevételi lista harmadik helyén a Halloween 2 debütált: a horrorfilm 17,4 millió dollárt fialt a hétvégén.

A filmes rangsor negyedik helyén a District 9 című sci-fi áll 10,7 millió dollárral, az ötödik helyre pedig a G. I. Joe: A kobra árnyéka című akciófilm futott be 8 millió dollárral.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.