A Universal Picturesnek fenntartásai vannak!

Botrány Pitt filmje körül? Újravágja Tarantino a Becstelen brigantykat?

Akinek esetleg Cannes-ban volt szerencséje megnézni Tarantino legújabb filmjét, a Becstelen brigantykat, csodálkozni fog, ha netán másodszor is kedve szottyan rá...

2009.05.27 14:10ma.hu

Az amerikai rendező ugyanis újravágja az egészet, mert a 62. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválra olyan sietősen készítette el, hogy a gyártó stúdiónak, a Universal Picturesnek fenntartásai vannak. 

- "Kétszer annyi anyagot forgattak, mint amennyi belefért a filmbe, pedig így sem rövid. Szeretnénk, ha a kimaradt jelenetekből néhány mégis bekerülne, mert ezáltal árnyaltabbak lennének a karakterek, és érthetőbbek a motivációik. Tarantino nincs elragadtatva az ötlettől, de remélem, meg tudjuk győzni" – magyarázta az egyik stúdiófőnök. 

A Brad Pitt főszereplésével készült Becstelen brigantyk története a II. világháború idején játszódik. Amerikai kommandósokról szól, akik német katonákat öldösnek a megszállt Franciaországban. 

Korábban sokat támadták a még be sem mutatott filmet, mert a kiszivárgott információk alapján túl véresnek tűnt. A cannes-i világpremier óta azonban a Becstelen brigantykat sokan Tarantino legjobb alkotásaként emlegetik. 

Sőt a film egy díjat is elhozott a Cannes-i Filmfesztiválról: a benne szereplő Christoph Waltz a legjobb színésznek járó elismerést kapta.
 
A filmet – eredeti címén az Inglourious Basterdset – augusztus 20-án mutatják be a magyar mozik.

Tarantino háborús mozija nagy port kavart- részleteket itt olvashat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.