Műsorra tűzik az Indul a bakterházat is

Nyári színház Nyíregyházán

Július 17-én és 18-án az Indul a bakterház, míg augusztus 7-én, 8-án és 9-én a Leszállás Párizsban című darabot láthatják az érdeklődők.

2009.07.16 13:05MTI

Rideg Sándor Indul a bakterház című, filmvásznon híressé vált vígjátékának változatában a Kossuth-díjas Eperjes Károly játssza a baktert, a darabot pedig a szintén Kossuth-díjas Bereményi Géza rendezi.

A további szereplők névsorát is alapul véve igazi kulturális csemegét ígér a darab. Bendegúz szerepét Őri Ádám, a banyáét a Jásza Mari-díjas Bajcsay Mária, a patást Kőrösi Csaba, Csámpás Rozit Dobra Mária alakítja majd.

Az Indul a bakterház a Nyíregyházi Szabadtéri Színpadon július 17-én és 18-án 21 órától lesz látható.

A Leszállás Párizsban című komédiát a Jászai Mari-díjas Szalma Tamás rendezi, a szerepeket pedig a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulatának népszerű színészei, Olt Tamás, Gosztola Adél, Fellinger Domonkos, Szalmai Noémi, Jenei Judit és Gerle Andrea játsszák.

A darabot a városháza udvarának ideiglenes színpadán mutatják be, a kezdési idő esténként szintén 21 óra lesz. -

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.