Másnap pilisi nyárköszöntő folklór napot tartanak

Az Experidance a pilisszántói Szikla Színházban

Az Experidance tánckar fellépése lesz a pilisszántói Szikla Színház idei évadjának kiemelt programja; a csapat július 4-én lesz látható, másnap pilisi nyárköszöntő folklór napot tartanak.

2009.06.24 15:10ma.hu

A Román Sándor vezette Experidance az Ezeregy év című produkciójával lép fel, táncban mutatva be történelmünket a honfoglalástól napjainkig.

A Szikla Színház másnapi programjában, július 5-én nyárköszöntő folklórnap szerepel, ezen a Pilis környéki települések nemzetiségi együttesei, köztük a szlovákiai Zemberovce énekkara ad műsort. Este zenés mulatság zárja a programot a Mosoly együttessel.

A Pilis hegy oldalában lévő volt kőbánya helyén, a görög színházakhoz hasonló helyen, egyedülálló környezetben álló pilisszántói Szikla Színház idén hetedik évadát tartja.

A színház felett civil szerveződés keretében néhány évvel ezelőtt, Makovecz Imre felügyelete mellett épült meg a Boldogasszony kápolna.

A színház alól indulva lehet eljutni a Csillagösvényhez, amelyen történelmünk legnagyobb alakjainak szobrai kaptak helyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.