A legnagyobb slágereiket is előadták

35 ezren áztak a Depeche Mode koncertjén!

A legnagyobb slágereiket is előadták - köztük a Pesonal Jesus-t vagy az Enjoy The Silence-t. Kedd délután érkezett a Depeche Mode Budapestre: először a banda két tagja megnézte az Anton Corbijn-kiállítást.

2009.06.24 14:15rtlbulvar.hu

A holland sztárfotós csak azért jött megint néhány napra Budapestre, hogy megnézze a Depeche-koncertet.

A csapat csaknem kétórás koncertet adott a Puskás Ferenc Stadionban több mint 35 ezer néző előtt. Elhangzott több új daluk, de előadták legnagyobb slágereiket is: volt a Personal Jesus, az Enjoy The Silence vagy a Strangelove is.

Dave Gahan betegsége ellenére jókedvűen táncolt a színpadon. A Depeche Mode egy sor koncertet lemondott, miután Gahant május 12-én rohammentő szállította kórházba athéni fellépése előtt.

Az első hírek szerint az énekesnek gyomorbántalmai voltak, a kórházi vizsgálatok azonban egy súlyosabb problémát tártak föl: kisebbfajta daganatra bukkantak a hólyagjában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.