Negyvenezres közönségben már volt részük!

Zagar lesz a Depeche Mode előzenekara!

Zságer Balázs együttese, a Zagar lesz a Depeche Mode előzenekara június 23-án a Puskás Ferenc stadionban. A koncert június 23-án lesz a Puskás Ferenc stadionban!

2009.03.02 15:40MTI

A koncertet szervező Live Nation Hungary tájékoztatása szerint "a magyar zenei élet egyik legsikeresebb és legegyénibb stílusú együttesét" a brit kultzenekar választotta bemelegítésre. 

A Depeche Mode az új lemezét bemutató turné keretében érkezik Magyarországra. Az együttes, illetve frontembere az elmúlt években többször is koncertezett Budapesten, legutóbb 2006-ban.

Zagar

Az elektronikus és alternatív zenét játszó Zagar 2001 elején alakult a Yonderboi Quintet három tagja - Zságer Balázs, Kovács Andor és DJ Bootsie -, valamint Lázár Tibor részvételével. 

Első koncertjeiket még Pulzus néven adták, de 2002 nyarán már Zagar néven játszottak itthon és külföldön. Azóta is fellépnek szinte minden hazai fesztiválon. 

Koncerteztek ezen kívül Ausztriában, Németországban, Hollandiában, Olaszországban, Szlovákiában, Csehországban és Oroszországban. A Zagar ilyen méretű stadionban most szerepel először, de negyvenezres közönségben már volt részük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.