Egy nyolcvannégy oldalas könyvecske jár hozzá!

Jönnek a Depeche Mode exkluzív kiadványok!

A Depeche Mode tavasszal az új anyag megjelenése kapcsán több formátumban is megjelenteti albumát, hogy minden ínyenc zenehallgató megtalálhassa a maga kedvére valót.

2009.02.24 19:00Soós Anita

Az album dalai számtalan formátumban lesznek elérhetőek, valamint egy három lemezes kiadvány is napvilágot lát, amelyen maga az album, bónusz dalok, valamint 14 demó lesz kifejezetten csak ezen a változaton hallható. 

Az utóbbiak különlegessége, hogy a zenekar sosem adta még közre hivatalosan dalai embrionális formáit. A DVD-n három filmet láthatnak a rajongók: A "Making The Universe" az album készítésének folyamatát mutatja be, a "Usual Thing, And Get The Question In The Answer" beszélgetés a zenekarral lemezfelvételi technikákról, miközben személyes, archív felvételeket is láthatunk korábbi albumaik készítésérõl is. 

A "Sounds Of The Universe" pedig az album minden dalát részletesen "kitárgyaló" film az alkotók közremûködésével. A DVD-n természetesen megtalálható a "Wrong" Patrick Daughters által rendezett videója is, kiegészülve négy dallal, amelyet a stúdióban vettek fel, élõben 2008 decemberében. Az 5.1-es DTS verzió pedig szinte már természetes... 

Két, nyolcvannégy oldalas könyvecske jár még a box set-hez, az egyik tartalmazza a "Sounds Of The Universe" szövegeit, Anton Corbijn exkluzív fotóival. 

A második könyv szintén exkluzív fotókat tartalmaz, melyeket Daniel Miller, az album producere, Ben Hillier, Luke Smith és Ferg Peterkin készítettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.