Felcsendülnek az Univerzum hangjai...

Videóval! Megjelent az új Depeche Mode album!

Végre lehullt a lepel a várva-várt új, és sorrendben 12. Depeche Mode nagylemezről, mely közel négy év elteltével követi az előző LP-t, a Playing The Angel -t.

2009.04.21 10:00ma.hu

Már az album megjelenést megelőző bemutatkozó kislemez, a Wrong is pozitív fogadtatásban részesült, hiszen az amerikai alternatív rock-rádióknál a megjelenés hetében a 30 legtöbbet játszott dal közé került, és több európai, valamint tengerentúli listán is bent van az első 20 helyezett között. 

Magyarországon a megjelnés hetében a MAHASZ single listáján a 3. helyen nyitott. 

A 13 tracket tartalmazó új Depeche Mode-album nem éppen könnyen emészthető, a lemez univerzuma nyitottságot kíván a befogadótól, de talán pont ettől válik izgalmassá a dolog - és mi ilyennek szeretjük a Depeche Mode-ot. A belbecs - számos exkluzív tartalom (bónusz-dalok, remixek, demok, kisfilmek) - mellett a külcsínre is adott a csapat.

Egy szemet gyönyörködtető díszdobozos kiadásban is megjelenik a Sounds Of The Universe, hozzá két - dalszövegeket, és exkluzív fotókat tartalmazó - könyvvel és egyéb csecse-becsékkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.