Bár soha nem vállalnak ilyen jellegű szereplést...

A Depeche Mode tagjai is megnézik a budapesti Corbijn-kiállítást!

A Depeche Mode tagjai keddi budapesti koncertjük előtt megtekintik fotósuk és tervezőjük, a holland Anton Corbijn kiállítását a Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeumban- Lumú.

2009.06.23 11:05MTI

Bár a zenekar soha nem vállal ilyen jellegű szereplést turnéi során, most mégis kivételt tesznek, tekintettel az Anton Corbijnnel húsz éve tartó barátságra és együttműködésre.

A Lumúban Anton Corbijn fog beszélni a kiállítás Depeche Mode-termében a zenekarnak, vagyis Andy Fletchernek, David Gahan-nek és Martin Gore-nak.

A Depeche Mode kedden este a Puskás Ferenc stadionban ad koncertet.

Corbijn Depeche Mode-dal készített munkája!

A XX. század portréfotózásának egyik megújítója, a kulturális ikonokat fekete-fehérben és kékben ábrázoló holland művész, Anton Corbijn képeiből április 29-én nyílt Munka címmel retrospektív kiállítás a Lumúban.

A Ludwig Múzeum Corbijn-kiállításán külön termet kaptak a Depeche Mode-dal készített munkái.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.