48 millió dolláros bevételt ért el eddig a film!

Mindent visz az Angyalok és démonok!

Bemutatásának első hétvégéjén 48 millió dolláros bevételt ért el A Da Vinci-kód folytatása az amerikai és kanadai mozipénztárakban, így rögtön a toplista első helyére ugrott, maga mögé utasítva még a Star Treket is.

2009.05.19 17:15ma.hu

Habár ez a szám eltörpül A Da Vinci-kód 2006 májusában elért nyitó hétvégi eredményéhez képest (ami 77,1 millió dollár volt), a filmeseknek nem lehet okuk panaszra, hiszen az Angyalok és démonok nemzetközi szinten is szépen teljesített: péntektől vasárnapig 152 millió dollárt hozott világszerte. 

Ron Howard Dan Brown újabb, A Da Vinci-kódnál korábban írt bestsellerén alapuló filmjének egyházi körökben voltak ugyan ellenzői, de korántsem okozott akkora felháborodást a Vatikánban, mint a korábbi film.

Az észak-amerikai toplistát eddig vezető Star Trek 43 millió dolláros bevétellel a második helyre csúszott. 

A hétvége legjobban jövedelmező filmjei közé pedig olyan művek kerültek még be, mint az X-Men kezdetek: Farkas, az Excsajok szelleme című romkom, a Beyoncé Knowles főszereplésével készült Obsessed, a Megint 17 című testcserés vígjáték Zac Efronnal és az igen kitartó Szörnyek az űrlények ellen

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.