Film vásznon a sorozatsztárok!

Nagy sztorival akarnak előlépni- Mozifilmen láthatók hamarosan a Helyszínelők!

Ami már szinte biztosnak tűnik, hogy a helyszínelő csapat főnöki szerepét a kilencedik évadig játszó William Petersen elvállalta egy izgalmas film elkészítését. A Gil Grissomot játszó William Petersen jelenleg már "csak" executive producere a sorozatnak, így még mindig komoly befolyással bír a CSI további sorsára.

2009.04.30 18:55ma.hu

- " Megértem az emberek érdeklődését, mivel sokan nézik a franchise-t szerte a világon." - mesélte a széria executive producere Radio Timesnak adott interjúban.
 
- " A nézők általában ki vannak éhezve a folytatásra, amint a széria véget ér – ez történt a Szex és New Yorkkal és az X-aktákkal is. De minden csupán arról szól, hogy megfelelő történetet találjunk – ennél jobb okra nincs szükségünk. "

- " Nem csak azért, mert kell a pénz, hanem mert olyan sztorit akarunk elmesélni, amire a tv alkalmatlan, és a Helyszínelők nézői kíváncsiak. Nem várhatunk, míg Grissom betölti a 90. életévét." – írja a Kiskegyed.

William Petersen feltöltődésként a világot jelentő deszkákat választotta. A színész a Chicago-i színházban több színdarabban lép fel jelenleg. 

Petersen nyitva hagyott egy kiskaput, hogy visszatérhessen egy mozifilmmel, és épp ezért nem halt meg Grissom a sorozatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.