A tavalyi teltházas vetítések után ismét itt van!

Idén is Mozifanatikusok éjszakája!

A tavalyi teltházas vetítések után ismét itt a Mozifanatikusok éjszakája, azaz a 12 órán át tartó non-stop mozizás. Április 24-én este 6-tól másnap reggel 6-ig az ország öt Palace-mozijában válogathatunk 1990 forintért a 47 filmből álló kínálatból.

2009.04.16 16:45ma.hu

Az akcióban a Palace Nyíregyháza, illetve Budapesten négy Palace-mozi, a Duna Plaza, a Lurdy, a Mammut és a Westend ad otthont a vetítéssorozatnak, ahol idei újításként az 5364 moziszéken kívül lesz babzsákfotel is.
 
A fél napig tartó program során 47 filmből álló repertoárból válogathatunk thrillertől (Elrabolva, A Quantum csendje) a könnyed amerikai vígjátékokon (Ananász expressz, Az igenember, Egy boltkóros naplója) keresztül a legújabb magyar filmekig (Made in Hungaria, Papírrepülők, Príma primavéra). 

Látható lesz a nemrég nyolc Oscar-díjjal jutalmazott Gettómilliomos, régi sikerekként A sötét lovag vagy az Ausztrália és olyan friss bemutatók, mint az Álom.net, illetve a Hannah Montana: A film. A rendezvény során a filmek mellett más különleges eseményre is sor kerül: Piroch Gábor és csapata kaszkadőrbemutatót tart. 

A pontos vetítési időpontokat és a filmlistát az aktuális moziműsorban, illetve a www.mozifanatikusok.hu honlapon találjuk. 

A jegyek már április 2-tól megvásárolhatóak a fent említett mozik jegypénztárában, mindössze 1990 forintért. Fontos tudnivaló, hogy minden jegy csak abban a moziban érvényes, ahol megváltották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.