Társadalmi-gazdasági kérdéseket tematizálnak!

Andy Duchamp kiállítása a Boulevard és Brezsnyev Galériában!

Andy Duchamp, a londoni Tate Modern Gertrude Stein-díjas kurátora akadémiai székfoglaló kiállítását április 17-én, a Boulevard & Brezsnyev Galériában mutatja be első ízben a közönségnek

2009.04.17 15:00ma.hu

A koncepció gerincét adja az a gondolati játék, amelynek értelmében a belső válságot megélő artworld szereplői személyesen vallanak a krízis őket érintő részleteiről. 

Olyan mindenkit érintő, mellbevágó társadalmi-gazdasági kérdéseket tematizálnak a Na ez az (That's it) című tárlatra felkért művészek, mint a képzőművészeti korrupció, az egyre inflálódó művek, vagy a spektákulum-jelleg. 

Az összesen hat nap alatt készülő kiállítás külön érdekessége, hogy büdzséje nincs, minden résztvevő, Bjorn Molnár állagmegőrző-művész, G-tag Oner graffitiművész, neokonceptualista művész, Kos Tibor újabsztrakt festő, Miyokusi Mikuraki médiaművész, Krétaguy streetart művész, Lábadi Ferencné domestical painting és Jorek-Sárosi Benzon önkéntes alapon dolgozik benne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.