Az exkluzív fellépésre korlátozott a jegyek száma!

Ákos-koncert nyitja a VOLT Fesztivált!

Július 1-jén, szerdán a VOLT Fesztivál hivatalos nyitóeseményeként Ákos ad koncertet Sopronban. Az exkluzív fellépésre korlátozott példányban bocsátanak ki belépőt a szervezők.

2009.03.30 17:40ma.hu

Mivel az "ÁKOS 40+1" című turné előadásai ülősek és csak zárt helyeken (színházakban, csarnokokban) valósíthatóak meg, a fellépésnek a Soproni Sportcentrum nagyterme, vagyis a VOLT korábbi helyszíne ad otthont. 

Jó hír az énekest kedvelő fesztiválozóknak, hogy július 3-án, pénteken kora délután Ákos még egyszer a VOLT vendége lesz, ezúttal a Krúdy-felolvasóestjével, Szigethy Gábor irodalomtörténész társaságában. Ákos ötödször lép fel a VOLT keretében.
 
Először, 2001-ben egy beszélgetés résztvevője volt, majd az ezt követő években három alkalommal töltötte meg a Nagyszínpad küzdőterét.
 
- "Ez volt az első fesztivál, ahova meghívtak fellépni, nagy élmény volt Sopronban játszani. Szervező barátaim invitálására azóta is szívesen járok vissza a VOLT Fesztre. Örülök, hogy egy ilyen színházi jellegű, elegánsabb előadás is helyet kaphat az idei rendezvényen. Számunkra igazi szívügy ez a jubileumi koncert, tényleg megtiszteltetés, hogy mi nyithatjuk az idei VOLTot!" - nyilatkozta Ákos.

Mind a szerdai napijegy, mind a VOLT négynapos bérlete esetében 2000 Ft-os plusz költségért váltható olyan belépő, amely Ákos koncertjére is belépést biztosít. 

Így április elejétől 8990 Ft-ba kerül a napijegy, amely a teljes szerdai napra és Ákos koncertjére is érvényes, a bérlet esetében pedig ugyanez a változat 19900 Ft-ba kerül. 

A koncert este 6-kor kezdődik, így azt követően még számos programon vehetnek részt a VOLTosok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.