A magyar zenei underground krémje sem hiányozhat!

Azfeszt 2009- Nyár, koncertek, strand, esti termálfürdőzés!

A nyírbátori Azfeszt ideális levezető a fesztiváldömping után. Az eddig leginkább különleges atmoszférája miatt preferált több napos buli a tavalyi év során nagy változáson ment keresztül.

2009.03.09 20:00ma.hu

Több külföldi banda is megfordult a rendezvényen, idén pedig még több húzónév várható. Ilyen a hardcore legenda, az Agnostic Front, a kanadai The Flatiners, a holland Textures és a dán Raunchy, akikhez csatlakozik a német Deadlock, a poszt hardcore-t nyomó Enter Shikari és a punkrockot játszó Anti-Flag. 

Aki pedig lazítana egy kicsit a súlyos muzsikák után, és a táncot sem veti meg, a Jaya The Cat és The Toasters, a The Peacocks vagy az őrült Russkaja tökéletes választás számára. Persze a magyar zenei underground krémje sem hiányzik majd a fesztiválról.
 
A koncerteken és a szokásos tehetségkutatón kívül ismét lesznek programok mind napközben, mint pedig az este folyamán. 

Április 30-ig kedvezményesen, 6990 Ft-ért juthattok bérletekhez.
 
Azfeszt 2009 
Időpont: 2009. augusztus 19-23. 
Helyszín: Nyírbátor, Gyógyfürdő és Camping 

Bérlet: 6.990 HUF (2009. április 30-ig) 8.990 HUF (2009. május 1-augusztus 17.) 10.900 HUF (a helyszínen) Napijegy: 3.300 HUF (2009. augusztus 17-ig) 4.500 HUF (a helyszínen)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.