Együtt hozzuk el a tavaszt!

Nemzetközi Orchidea és Bromélia Kiállítás a Sportarénában!

Színpompás kavalkáddal, hatalmas térben, 2000 m2-en várja az orchideabarátokat a Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállítása. A seregszemlén idén is számos hazai és külföldi kertészet vesz majd részt - most először azonban az eseményre a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor.

2009.02.25 17:20ma.hu

És hogy a kínálat még gazdagabb legyen, a látogatók pedig a természet teljes gazdagságában köszönthessék a tavaszt, az Nemzetközi Orchidea és Bromélia Kiállítás és Vásár az idei évtől társkiállításként üdvözli a Gardenexpót, így mostantól a két legnépszerűbb tavasznyitó kiállítás egy helyen és egy időben várja a különleges növények, a kert és a kertészkedés szerelmeseit. 

A látogatók pedig biztos nem fognak csalódni, hiszen a nyolcezer négyzetméteres csarnokban biztos megtalálják majd azt, ami a legjobban érdekli őket - legyen az akár virágzó orchidea, a tavaszi kertbe kiültethető növény, kerti bútor, medence, valamilyen kertészeti eszköz- vagy csupán néhány jó tanács.
 
A megnövekedett helyszín mellett azonban más újdonságokkal is találkozhatnak majd az idelátogatók: a gyerekek játszóházban, a megfáradó vendégek pedig pihenősarokban vagy a színpad gazdag programjába betekintve heverhetik ki a tarka kavalkádban töltött órák fáradalmait.
 
Idén ráadásul szó sem lesz sorban állásról a jegypénztáraknál - a jegyeket elővételben is megvehetik mindazok, akik semmiképpen sem szeretnének lemaradni az eseményről.
 
Gardenexpo 2009 Papp László Budapest Sportaréna 
2009. március 13-15.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.