Otthon van a magyar undergroundban!

Benedek Barna, festőművész kiállítása a Mono Galériában!

Február 12-én nyílik Benedek Barna, festőművész kiállítása a Mono Galériában. 2001-ben diplomázott vizuális nevelőtanárként a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán, 2007-ben pedig elvégezte az egyetem Képzőművészeti Mesteriskolájának DLA képzését is.

2009.02.11 16:40ma.hu

2000 óta számos díjat tudhat magáénak, első egyéni kiállítására pedig 2001-ben került sor. Műveit már megtekinthette a művészetekre éhes közönség többek között a Ludwig Múzeum, több vidéki város galériájában valamint Ausztriában és Horvátországban. 

Barna nemcsak a képzőművészetek híve, a zene is jelentős szerepet foglal el életében. Aki kicsit is otthon van a magyar undergroundban, már biztos találkozott a Burzsoá Nyugdíjasok nevével; ez a pécsi punk zenekar nyolc évig koptatta a klubok deszkáit. 

Barna is fontos része volt a gépezetnek, hiszen énekelt és gitározott a bandában. 

Benedek Barna 
new~wave 

Megnyitja Aknai Katalin művészettörténész 

Megnyitó 2009. február 12. 19 óra 
Megtekinthető 2009. március 15. 
Helyszín Mono Galéria, 1015 Budapest, Ostrom utca 29. 
Nyitvatartás Kedd-Péntek: 14-19 Szombat:11-16

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.