Varnus Xavér is közreműködik!

Pénzes Kristóf Egy pillanat című fotókiállítása!

Egy-egy élet elevenedik meg Pénzes Kristóf Egy pillanat című fotókiállításán. A Pataky Művelődési Központban február közepétől látható tárlat megnyitóján Varnus Xavér is közreműködik.

2009.02.12 21:15ma.hu
Fotó: Pénzes Kristóf

A fotózás lényege a pillanat hangulatának megragadása és képpé való átalakítása - vallja a Pataky Művelődési Központ körgalériájában február 13. és március 6. között kiállító Pénzes Kristóf.
 
- "Ha egy kép nem adja vissza a pillanat hangulatát, nem igazi fotó. Próbálom elkapni a világban azokat a pillanatokat, melyek emlékeket, érzéseket, élményeket idéznek fel és ezt megmutatni minél több embernek. 

Ha minden jól megy, akkor kicsit más szemszögből láthatják azokat a mindennapos jeleneteket, melyekre lehet, fel sem figyelnének"
- így hangzik a szerző ars poeticája. 

A több fotópályázaton is kiváló eredményt elért művész fekete-fehér képeiből válogatást nyújt Pénzes Kristóf saját honlapja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.