A The Moon and The Nightspirit nyert!

Ritchie Blackmore kiválasztotta magyar zenekarát!

Bizonyára már mindenki tudja, hogy február 10 - én a Kongresszusi Központban fellép a gitárfenomén zenekara a Blackmore's Night. A The Moon and The Nightspirit kapta meg a lehetőséget, hogy színpadra lépjen a reneszánsz muzsikát játszó zenekar előtt.

2009.01.20 20:30ma.hu

Bár a magyar csapat előbb meghódította a világot jelentő deszkákat más országokban – itt is elismerik a varázslatos muzsikát játszó zenekart. Tudván, hogy Ritchie nem rejti véka alá a véleményét, nem kis izgalommal készülnek a nagy napra. 

- Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy velük léphetünk fel egy ilyen nívós helyszínen. – mondta Szabó Mihály a zenekar tagja. 

- A Blackmore's Night a legismertebb zenekar világszerte ebben a műfajban, így nekünk is nagy lehetőség, hogy olyan közönség előtt léphetünk színpadra, aki a mienkhez hasonló zenét szeret. Bár Ritchie Blackmore-t kissé mogorva fickónak tartják, jó zenével biztosan szót lehet érteni majd vele. Hát reméljük. Talán még az is előfordulhat, hogy Ritchinek annyira megtetszik a zenekar, hogy egy kis közös muzsikára is sor kerül?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.