Önálló koncertre készül a fiatal énekes!

Mark lemezbemutató koncert februárban!

Másfél évvel a bemutatkozása után, önálló koncertre készül Mark. 2008 végén került boltokba Mark második albuma Nem elég címmel, melynek lemezbemutató koncertjét a fiatal énekes 2009. február 13- án, 20.00 órától a Petőfi Csarnokban rendezi meg! Az élő nagykoncerten kiváló muzsikusok kísérik majd.

2009.01.13 23:00ma.hu
Fotó: markmusic.hu

A Ments meg szerelem átütő sikere után egy csapásra lett a gyengébbik nem kedvence, sorra kerültek fel dalai a VIVA slágerlistájára, körbeutazta az országot, és mindenhol hangulatos fellépéssel szórakoztatta a rajongóit. 

2008 végén került boltokba Mark második albuma Nem elég címmel, melyről a szakma egyöntetűen pozitívan nyilatkozott. A fiatal énekes 2009. február 13- án, 20.00 órától a Petőfi Csarnokban ad élő nagykoncertet, melyen kiváló muzsikusok kísérik majd.
 
A Szabó Zé által vezetett zenekar, a dallamos slágerek, és Mark tehetsége a garancia a sikerre. Meghívott vendégként feltűnik majd a színpadon az Anti Fitness Club frontembere, Tomi is (aki az új lemez munkálataiból szervesen kivette a részét), illetve a Fool Moon formáció is, akikkel Mark egy közös felvételt is készített.
 
A már ismert dalokon kívül természetesen felcsendülnek az új album leendő slágerei is, illetve Mark néhány kedvenc nótáját is előadja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.