Tematikus hétvége a Comedy Centralon!

Mr. Beanről lehull a lepel!

Az angol humor egyik legismertebb alakja, Mr. Bean egy egész hétvégén keresztül uralni fogja a Comedy Central Magyarország műsorát.

2009.01.06 15:00ma.hu

Ráadásul fény derül a karakter születésének körülményeire is! Rowan Atkinson maga mesél világhírű Mr. Bean-ről és persze saját életéről. A nem épp szószátyár Mr. Bean 1990 óta szórakoztatja a humorra éhes televíziónézőket. 

Az angol színész, Rowan Atkinson szerint karaktere egy felnőtt testbe bújt gyerek. Mr. Bean mindig valami nagyszerű, praktikus ötlettel próbálja megkönnyíteni életét, ami inkább nehézségeket okoz neki. A folyton dünnyögő és grimaszokat vágó Mr. Bean-t világszerte imádják, több egész estés film, sőt rajzfilmsorozat is megörökítette kalandjait. 

Január 10-én pedig végre lehull a lepel a népszerű karakterről. A közel egy órás portréfilmben, a Mr. Bean történetében a sorozat születésének titkaira derül fény, de az őt alakító Rowan Atkinson-ról is előkerül egy-két gyerekkori videó. 

A színész kollégái is mesélnek, többek között Jeff Goldblum és Burt Reynolds. A Comedy Central Magyarország Mr. Bean hétvégét tart január 10-én és 11-én. 

Így a portréfilm mellett szombaton és vasárnap műsorra kerül a sorozat mind a 14 félórás epizódja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.