Színpadi verzió készül a sikerfilm alapján!

Broadway-musical készül a Pókemberből!

A sikerfilm alapján készülő színpadi verzió női sztárja a hírek szerint Evan Rachel Wood (Tizenhárom, Kalifornia királya) lesz, a direktor pedig Julie Taymor, neves színházi és filmrendező (Titus, Frida).

2008.12.12 17:00ma.hu

A 21 éves színésznő a musicalben állítólag Mary Jane Watsont, Pókember alias Peter Parker szerelmét játszaná, akit a filmverziókban Kirsten Dunst keltett életre. A színpadi zenés show zenéjét a U2 két tagja, Bono és The Edge szerzi, de a kész produkcióra a New York-iaknak még várniuk kell, hiszen csak a jövő év júniusában kezdik el próbálni a darabot.
 
Evan Rachel Wood és Julie Taymor rendező egyébként nem a Pókember-musical során fog először együtt dolgozni: az ifjú tehetség játszotta ugyanis Taymor Across the Universe című Beatles-musicaljének egyik főszerepét (a film hazánkban csak DVD-elérhető). 

Sőt a rendezőnő állítólag megpróbálja bevonni az új projektbe az Across the Universe egy másik sztárját is, Jim Sturgesst, méghozzá a címszerepre. 

A 27 éves színészt korábban az Across the Universe-en kívül a 21 - Las Vegas ostroma és A másik Boleyn lány című filmekben láthattuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.