Megjelent Horváth Charlie fiának lemeze!

Lemezajánló: Horváth Ákos: Mintha volna szíved!

Ákos évek óta jelen van a zenei szakmában, koncertezik saját zenekarával (országszerte elismert zenészekkel) és különféle stílusbeli kalandozások után úgy érzi, megtalálta magát és visszatért gyökereihez, a rockhoz, mely az énekes/zenész szerint nem köthető korhoz és messze a legőszintébb műfaj.

2008.11.19 20:00ma.hu

A 11 dalt felsorakoztató lemezének irányvonala így igényes, énekelhető poprock és dögös rock egyvelege. 

Az album első kislemezes dala a címadó nóta, melyhez rendkívül hangulatos videoklip is készült Gulyás Buda rendezésében.

"Szeretnék kicsit új szint hozni a zenei életbe, visszahozni a lendületét és talán a most oly divatos '80-as évek hangulatát is. A zenét tartom két ember között a legközelebbi útnak és a világ összetartó erejének. Édesapám által sikerült gyerekkorom óta magamba szívnom a színvonalas zenéket, mondhatom, hogy ezen nevelkedtem!." Horváth Ákos.
 
www.horvathakos.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.