Budapesten koncertezik a svéd veterán zenekar!

Backyard Babies koncert az A38-on!

21 évvel megalakulása után Budapesten koncertezik a svédországi Nassjöben alakult Backyard Babies.

2008.11.11 16:20ma.hu

A rock, a punk és a blues összefolyásánál táborozó együttes kiemelkedő elhivatottságát húzza alá, hogy a gitáros már törött állkapoccsal is vett fel lemezt. Az évek során kisebb szüneteket tartó zenekar hatodik, önmagáról elnevezett lemezével jelentkezett idén.
 
A Jacob Hallner producerrel - aki korábban az Apocalypticával és a Rammsteinnel is dolgozott - készült lemez nem sokat tétovázik, és a Fuck Off and Die! című dalával vezeti be új anyagát, ami a populáris dallamvezetés erejével állítja az erőt a saját oldalára. A zenészek könnyedén hozzák a pop-rock alapvetéseket, és rutinos magabiztossággal szerkesztik meg dalaikat. 

Ezen az estén ugyanitt fellép még a Joystick nevű magyar formáció, amely a Backyard Babies által is képviselt értékeket viszi tovább.

Backyard Babies - A38, november 24. 20.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.